Website van onze sponsor
zaterdag 28 maart
 

 
 

Jouw Zurfnaam nog vrij?

http:// 

.zurf.nl

       

  Wat is Zurf?

Met Zurf wordt Internetten een stuk makkelijker. Op je afgeschermde persoonlijke Zurfpagina kun je snel, gemakkelijk en overzichtelijk al je favoriete websites plaatsen. Wanneer je vervolgens gaat Internetten kun je hiermee heel makkelijk jouw favoriete websites bezoeken. Waar ook ter wereld. Je eigen Zurfpagina met online favorieten is ook erg handig als startpagina.
   

Bekijk de demo om te zien hoe jouw Zurfpagina eruit kan zien

 
Inloggen
 Zurfnaam
 Wachtwoord
 
 
 
 

 

 

 

 

5 maart 2015
Zurf krijgt een nieuw platform
Beste gebruiker van zurf.nl, Wat in 2001 begon als een website ter ondersteuning van een projectmanager staat op het punt om een internationale webservice te worden. Vele duizende...

   
 
  Privé gebruik
Een Zurfpagina voor privé gebruik is gratis. Je krijgt alle functionaliteit en kunt onbeperkt Rubrieken aanmaken en websites toevoegen! Maak nu een Zurfpagina aan en zet je favorieten online.
 
  Zakelijk gebruik
Voor gebruik binnen bedrijven of instellingen is er een zakelijke versie. U krijgt dan geen advertenties te zien en u kunt uw eigen logo plaatsen. Een beheerder kan de Zurfpagina beheren voor de gebruikers uit uw organisatie.
 
  Adverteren
Hoofdsponsor worden? Of een Regio-advertentie plaatsen bij gebruikers uit uw regio? U kunt uw website ook onder de aandacht brengen via de Zurf nieuwsbrief of Website van de week. Regel het direct en online.
 

© 2001 - 2015 Zurff | Disclaimer | Privacy